Zo Behandel Je Krullend Haar voor een Schitterende Look– Tips van Gorgeous You

Bij Gorgeous You in Utrecht weten we dat krullend haar een speciale aanpak vereist. Onze passie is het creëren van prachtige, gezonde kapsels, met een speciale focus op krullend haar. Hier delen we enkele essentiële tips om je krullen op hun best te houden.

1. Kies een milde shampoo

Begin met een milde shampoo. Harde shampoos kunnen de natuurlijke oliën van je haar verwijderen, wat leidt tot uitdroging en pluis. Wij adviseren een shampoo die specifiek is ontworpen voor krullend haar, om het zacht en gehydrateerd te houden.

2. Gebruik Altijd een Conditioner

Na het wassen is het cruciaal om een conditioner te gebruiken. Dit helpt om vocht in het haar te brengen en te behouden. Laat de conditioner een paar minuten intrekken voor het beste resultaat.

3. Kam Alleen Nat Haar

Krullend haar is vaak gevoelig voor klitten, maar het kammen van droog haar kan het beschadigen. Gebruik een speciale borstel of je vingers om je haar te ontwarren als het nog vochtig is.

4. Vermijd Hitte

Föhns, stijltangen en krultangen kunnen je krullen beschadigen. Als je toch een föhn gebruikt, kies dan voor een lage stand en gebruik een diffuser.

5. Trakteer je Haar op een Haarmasker

Een haarmasker geeft je krullen extra voeding en hydratatie. Regelmatig gebruik houdt je haar gezond en glanzend.

6. Slaap op een Satijnen Kussensloop

Een satijnen kussensloop helpt om wrijving en klitten tijdens de slaap te verminderen, waardoor je krullen mooier blijven.

7. Kies een Krulvriendelijk Kapsel

Laat je adviseren door een ervaren krullenkapper. Een goed kapsel kan wonderen doen voor je krullen en het dagelijks onderhoud vereenvoudigen.

Onthoud dat elk haartype uniek is. Het kan even duren voordat je de perfecte routine voor jouw krullen vindt. Wees geduldig en experimenteer met verschillende producten en technieken. Bij Gorgeous You staan we klaar om je te helpen het beste uit je krullen te halen!

Meer over krullen, knippen, kleuren en haarverzorging

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.