Knippen en stylen

Knippen en stylen<br><a class="lees-meer-btn" href='/behandelingen/knippen-en-stylen'>Lees meer</a>

Jouw ideale kapsel binnen handbereik

Onderschat nooit de kracht van een goed geknipt kapsel. Met de beste scharen, vlijmscherpe messen, een trimmer of een tondeuse zal Gorgeous You jou helpen het kapsel te vinden dat perfect bij jou past. Bij Gorgeous You staan jouw wensen centraal, we meten het kapsel aan wat je altijd al hebt gewild. Wij hebben de ervaring om ieder haartype onder handen te nemen. Of je nu weelderige krullen of stijl haar hebt.

Daarnaast is het mogelijk je haar perfect te laten stylen voor speciale gelegenheden. We kunnen je haar föhnen, permanenten en opsteken. Wij zorgen voor een opvallend kapsel. 

Krullend haar

Heb je krullen en wordt jouw haar niet altijd goed geknipt? Dan bent je bij Gorgeous You aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het knippen en het behandelen van krullen zodat jouw krullen er weer stralend uitzien. Wij maken hiervoor gebruik van biologische producten.

Beoordelingen

Ervaring van onze klanten

Jessica
Jessica

Ik ben al jaren klant van Malya en ben ontzettend tevreden over haar adviezen, knippen en styling. Ze denkt goed met je mee over wat er wel en niet bij jou past

Delian
Delian

Malya is een fijne kapster die snel en vakkundig je haar weer in een leuk model knipt. Ook het verven van je haar is een klusje waar ze haar hand niet voor omdraait.

Tamara
Tamara

Al een aantal jaren (6 jaar) klant en zeer tevreden. luisterd goed naar je wensen ook die van de kinderen. kan niet anders dan haar aan iedereen aanbevelen!

Saskia
Saskia

Heb weer prachtige krullen na een geweldige knipbeurt! Heel tevreden en aan iedereen met krullen absoluut aan te raden

Patricia
Patricia

Weer fantastisch geholden, mijn krullen zitten er goed in en mijn haar heeft een warme kleur. Geheel tevreden!

Wadjiha
Wadjiha

Het voelde fijn om door een kapster geknipt te worden die verstand heeft van krullen.