Haar botox

GorgeousYou_okt20-2894-800x1203

Haar botox bij Gorgeous You

Gorgeous You heeft een nieuwe behandeling: haar botox van Tahe. Haar Botox is een behandeling om beschadigd, verouderd, futloos en dun haar weer sterk en veerkrachtig te maken. De bijzondere formule van Magic BX bestaat uit de volgende bouwstoffen.

  1. Argan oil
  2. Natuurlijke collageen
  3. Keratine
  4. Hyaluronzuur

Waarom haar botox?

Haar Botox is voor een blijvende volume boost, om fijn haar steviger te maken en om beschadigd haar te herstellen. Haar Botox zorgt ervoor dat het haar satijn zacht wordt, een prachtige glans krijgt en maakt het haar nog gladder.. Haar Botox is geschikt voor ieder haartype.

Hoe werkt het?

De Magic BX Botox geeft oude haarvezels een boost en bestrijdt poreus haar. Het haar wordt hierdoor direct voelbaar voller en compacter. Verder wordt het haar buitengewoon glanzend en zacht. De botanische ingrediënten herstellen het haar tot in de kern en geven het haar veerkracht en elasticiteit. Dankzij de combinatie van vloeibaar goud en salicylzuur krijgt het haar een boost aan volume en dat willen we toch allemaal!

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Dit ligt aan jouw haar en hoe beschadigt het is. Voor het beste resultaat zou je na twee weken een herhaal afspraak kunnen maken.

Beoordelingen

Ervaring van onze klanten

Jessica
Jessica

Ik ben al jaren klant van Malya en ben ontzettend tevreden over haar adviezen, knippen en styling. Ze denkt goed met je mee over wat er wel en niet bij jou past

Delian
Delian

Malya is een fijne kapster die snel en vakkundig je haar weer in een leuk model knipt. Ook het verven van je haar is een klusje waar ze haar hand niet voor omdraait.

Tamara
Tamara

Al een aantal jaren (6 jaar) klant en zeer tevreden. luisterd goed naar je wensen ook die van de kinderen. kan niet anders dan haar aan iedereen aanbevelen!

Saskia
Saskia

Heb weer prachtige krullen na een geweldige knipbeurt! Heel tevreden en aan iedereen met krullen absoluut aan te raden

Patricia
Patricia

Weer fantastisch geholden, mijn krullen zitten er goed in en mijn haar heeft een warme kleur. Geheel tevreden!

Wadjiha
Wadjiha

Het voelde fijn om door een kapster geknipt te worden die verstand heeft van krullen.