Power Gold Keratine

GorgeousYou_okt20-2914-800x1203 (1)

Power gold keratine

De power gold keratine behandeling maakt het haar weer helemaal stijl door middel van de anti-frizz straightening shampoo met organische zuren en vloeibaar goud. Geniet van maar liefst 4 á 5 maanden prachtig stijl haar. Vrij van parabenen, siliconen, sulfaten en allergenen. De shampoo is daarmee ook erg effectief tegen pluizig haar.

Wat is keratine?

Keratine is een natuurlijk proteïne die ons cel organismen en specifiek ons haar produceert. Een hoge concentratie van keratine in het haar staat garant voor gezond en sterk gevoed haar.

De power gold keratine shampoo

De Power Gold Keratine Shampoo is geformuleerd uit organische zuren, met straightening-ingrediënten en vloeibaar goud om het haar recht te maken en te herstellen. De kleine moleculen van de organische zuren zijn in staat om de cortex; de schubbenlaag van het haar te doordringen en te versterken met keratine.

Beoordelingen

Ervaring van onze klanten

Jessica
Jessica

Ik ben al jaren klant van Malya en ben ontzettend tevreden over haar adviezen, knippen en styling. Ze denkt goed met je mee over wat er wel en niet bij jou past

Delian
Delian

Malya is een fijne kapster die snel en vakkundig je haar weer in een leuk model knipt. Ook het verven van je haar is een klusje waar ze haar hand niet voor omdraait.

Tamara
Tamara

Al een aantal jaren (6 jaar) klant en zeer tevreden. luisterd goed naar je wensen ook die van de kinderen. kan niet anders dan haar aan iedereen aanbevelen!

Saskia
Saskia

Heb weer prachtige krullen na een geweldige knipbeurt! Heel tevreden en aan iedereen met krullen absoluut aan te raden

Patricia
Patricia

Weer fantastisch geholden, mijn krullen zitten er goed in en mijn haar heeft een warme kleur. Geheel tevreden!

Wadjiha
Wadjiha

Het voelde fijn om door een kapster geknipt te worden die verstand heeft van krullen.